TURNIR ODBOJKE NA PIJESKU 1. NIN OPEN OD 22.07.-24.07.2022, NIN, PLAŽA ŽDRIJAC-NEAKTIVNO

Objavljeno: 06.07.2022.

Klupsko prvenstvo Hrvatske i nekoliko turnira u privatnom angažmanu uspjeli su održati tradiciju  sezone u odbojci na pijesku u vremenima pandemije, što je bilo ključno za popularnost sporta kojeg svi toliko volimo i zbog kojeg nestrpljivo čekamo nadolazeće ljetne dane. Neki su ljeti i dalje u dvorani putem aktivnosti u reprezentaciji ili kampovima, dok svi ostali svoju sezonu produžuju putem odbojke na pijesku. Nezaboravna druženja, vrhunske odbojkaške izvedbe i ljepota krajolika svakog domaćina turnira, uvijek ostave nezaboravne uspomene „pjeskaškog“ ljeta u Hrvatskoj. Pokazan je veliki interes od strane novih, mladih igrača, a poznata lica s dugogodišnjim iskustvom već su u treningu. Konkurencija je velika stoga zauzmi svoje mjesto u turniru već sad, jer je broj ekipa u svakom turniru ograničen.

Pozivamo Vas na 1. Nin Open turnir za prvenstvo Hrvatske u odbojci na pijesku od 22.07.2022.-24.07.2022. godine koji će se održati na novouređenom profesionalnom terenu za odbojku na pijesku u Ninu na plaži Ždrijac:

Nin Open:   22. – 24. 7. 2022.  Fond: 30.000,00 kuna (15.000,00 kuna po spolu)

Za vrijeme trajanja natjecanja svi igrači imaju pravo na 1 obrok u objektu brze prehrane Demos Nin Ždrijac.

Glavni organizatori: Nin turizam d.o.o. i Grad Nin

Sponzori: Turistička zajednica Grada Nina, Komunalac Nin d.o.o., Turistička zajednica mjesta Zaton, Solana Nin d.o.o., Turisthotel d.d., Erste bank d.d., Zagrebačka pivovara d.o.o., Coca Cola Hrvatska d.o.o.

Ostale vijesti >