Obavijest roditeljima učenika i studenata koji rade sezonski u Nin turizam d.o.o.

Objavljeno: 21.02.2018.

Poštovani roditelji,

ovim putem Vas želimo obavijestiti da će se i ovu godinu povećavati plaće za Vaše učenike i studente koji rade sezonske poslove u Nin turizam d.o.o. stoga želimo upozoriti sve one roditelje koji svoju djecu drže kao uzdržavane članove na svojim poreznim karticama da pripaze jer je godišnji limit 15.000,00 kn što se vrlo lako pređe uz sezonske plaće, stipendije ili eventualne kamate od štednji (sve to se računa kao primitak uzdržavanog člana).

Uzdržavani članovi uže obitelji i uzdržavana djeca su fizičke osobe kojima oporezivi primici, primici na koje se ne plaća porez i drugi primici koji se ne smatraju dohotkom na godišnjoj razini ne prelaze 15.000,00 kn.

Poslodavac nije obvezan voditi ikakve evidencije o tome a dužan je isplatiti radniku (bez obzira bio on učenik ili student) naknadu za njegov rad u prošlom mjesecu. Molim još jednom roditelje da razmisle o ovome te se konzultiraju u nadležnoj Poreznoj upravi što je najbolje napraviti.

Unaprijed zahvalan,

mr.sc. Vlado Škibola

Direktor

Nastavi čitati >

Ponuda trodnevnog aranžmana za Sloveniju

Objavljeno: 15.01.2018.
Nastavi čitati >

Predbožićni ugođaj u Ninu

Objavljeno: 08.12.2017.

Dragi budući posjetitelji,

pozivamo Vas da osjetite predbožićni ugođaj od 19.12.-22.12.2017. godine koji će se održati u Ninu, Trg hrvatskih branitelja 1 ispred caffe bara „Demos“ te u „Domu kulture“ u organizaciji Nin turizam d.o.o. i uz veliku pomoć naših Udruga. Uživajte u blagdanskom ugođaju od 19.12. s početkom u 17:00 h uz Božićne pjesme, dok će se Udruga žena „Aenona“ predstavit izlaganjem i prodajom vlastitih prigodnih proizvoda. Pogledajte i nastup Ninskih mažoretkinja te koncert Tamburaškog orkestra KUD „Branimir“. Slijedeći dan 20.12. s početkom u 18:30 h zabavite se na koncertu grupe „Central“ u caffe baru „Demos“ uz fritule te prigodne akcije pića. Dana 21.12. u 16:00 h najavljujemo zabavu za najmlađe posjetitelje. U Domu kulture prikazivat će se animirani film, a u 17:30 h na red dolaze i dječje karaoke – caffe bar „Demos“. Predstavu dječjeg vrtića „Morska vila“ pogledajte 22.12. u 10:00 h – Dom kulture. Veselimo se Vašem dolasku.

Nastavi čitati >

Obavijest za iznajmljivače

Objavljeno: 31.10.2017.

Poštovani iznajmljivači,

Započeli smo s pripremama za sljedeću turističku sezonu. S ciljem usavršavanja i podizanja kvalitete Vašeg privatnog smještaja, te samim time i povećanja konkurentnosti poslovanja, molimo Vas da nas pravovremeno obavještavate o eventualnim novonastalim promjenama. Najbitnije stavke odnose se na:

 

 

Nastavi čitati >